Hämta och fyll i Livsarkivet

Vill du vara säker på att dina närmaste ska få tillgång till viktiga papper, som testamente, livförsäkring, gåvobrev, lagfart, samboavtal, äktenskapsförord osv – när du har avlidit? Då ska du se till att skaffa och fylla i dokumentet som vi kallar ”Livsarkivet”. Här fyller du också i önskemålen inför din egen begravning, när det gäller musik, tal, ceremoni osv. Livsarkivet är den bästa garantin för att du ska slippa lämna ett arv fyllt av frågetecken.

Välkommen in och hämta Livsarkivet så hjälper vi dig att fylla i, förvara och kontinuerligt uppdatera ditt exemplar – utan kostnad och utan förpliktelser. Du kan också ladda ner det på www.livsarkivet.se.

Vi hjälper dig upprätta testamentet

Den som är förutseende och vill underlätta för sina anhöriga upprättar i god tid sitt eget testamente. Här kan vi på Halldoffs Begravningsbyrå bistå med professionell hjälp. Vi kan bistå med allt som behövs för att testamentet utformas på rätt sätt och så att tolkningsproblem inte uppstår. Som auktoriserad begravningsbyrå kan vi också erbjuda trygg förvaring och bevakning av testamentet i Livsarkivet. Du kan då vara trygg i att dina anhöriga meddelas om testamentets existens vid dödsfall.